ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ

Αγνό Μέλι

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που με αγάπη ασχολείται με την παραδοσιακή μελισσοκομία από το 1986 προσφέροντας αγνό μέλι.

Αγαπάμε απεριόριστα τη μέλισσα, λατρεύουμε τη φύση, και ασκούμε παραδοσιακή μελισσοκομία συλλέγοντας το μέλι μας με τον παραδοσιακό τρόπο,  έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται καμία από τις ιδιότητές του μελιού και να σας προσφέρουμε ότι πιο αγνό και ακατέργαστο υπάρχει.

Μεταφέρουμε κάθε χρόνο τα μελίσσια μας σε όλη την Ελλάδα αρχίζοντας από το δάσος της Δαδιάς για το εκπληκτικό μας μέλι από αγριολούλουδα και καταλήγουμε μέχρι και την Κρήτη θέλοντας να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας θυμαρίσιο μέλι.

Αγνό μέλι

Τα προϊόντα μας τα προτιμούν εδώ και 35 χρόνια πάρα πολλές οικογένειες σε όλη την  Ελλάδα. Για αυτό και εμείς προσπαθούμε να τους προσφέρουμε και να σας προσφέρουμε και φυσικότερο παράγει η θαυματουργή αγαπημένη μας μέλισσα.

Η φήμη μας έχει διαδοθεί ανά την Ελλάδα χωρίς κανέναν τρόπο διαφήμισης παρά μόνο από τα καλύτερα λόγια που λένε για μας οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Τα προϊόντα μας πριν συσκευαστούν Πέρνανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, αναλύσεις, από πιστοποιημένα εργαστήρια και είναι διαθέσιμα και προς εσάς.

Αγοράστε Μέλι απο παραργωγό

«Η αγάπη είναι μια χούφτα μέλι»

«Η αγάπη είναι μια χούφτα μέλι. Κι η αγάπη είναι που σε κάνει φίλο με τις μέλισσες. Ακόμα και τα λουλούδια από αγάπη ανθίζουν. Κι από αγάπη χορεύουν μέσα στο απαλό αεράκι…»

Πίσω από τα προϊόντα μελιού κρύβεται η αγάπη και το μεράκι που έχει ο κάθε παραγωγός. Η συνεχής δουλειά που καταβάλλει πάρα τις δύσκολες συνθήκες για να μπορούν οι καταναλωτές να προμηθεύονται ένα αξιοπρεπές προϊόν μελιού.

Η γεωγραφική θέση παίζει μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του μελιού. Ανάλογα με τις ανθοφορίες μετακινούμε τα μελίσσια για να μπορούμε να έχουμε τις καλύτερες  ποικιλίες μελιών.